A gyermekek még a hagyományos szakmákhoz vonzódnak

Most mondjuk már családi fotós szeretne lenni a kisfiam, de előtte rendőr szeretett volna lenni!

A kettő összefügg, nemrég jártunk egy Kriszti nevű fotósnál, aki fantasztikusan végezte a dolgát (le is nyűgözte Dávidot), de azért mentünk hozzá, mert egy családi fotózás alkalmával a fiúnk szeretett volna valami vicces, rendőrös tematikát. Mert ez volt a mániája, hogy rendőr lesz, ezért rendőrnek szeretett volna öltözni, ezt pedig akkor már megörökíttettük egy professzionális fotóssal: https://szoboszlaikriszti.hu.

Béreltünk egy jó kis jelmezt (élethű rendőröst gyermekméretben), bár, ha nem pont ez lett volna a fiúnk mániája, Krisztinek olyan kiterjedt fókuszú a szolgáltatása, hogy megannyi fotózási csomagban van nála is felpróbálható, a fotózás során viselhető ruha, vagy jelmez. És akkor lehet lányoknak hercegnős és egyéb dolgokat is megvalósítani az objektív frontlencséje előtt. És ehhez van a fotózási helyszínen egy saját gardrób.

Sokféle darabbal, úgyhogy nem szükséges tehát minden esetben bérelni – bár, ha egyéni kívánságaink vannak, akkor ez van. Mindenesetre olvassunk utána a kapcsolatfelvétel előtt, mert akkor konkrétabban kitalálhatjuk, milyen fotózásra menjünk. (A kinti vagy a benti fotózás is eldöntendő, akad sok-sok lehetőség)

De, Szoboszlai Kriszti nagyszerű és határtalanul kreatív valaki, aki simán kihozott a témából velünk is mindent, de mindent. Jobb is lett, mint vágytunk rá előzetesen minden fotó. Imádtuk a közös fotós napot. A fiam annyira szerette, ahogy Kriszti dolgozott, hogy már itt tartunk: fotós, sőt azon belül családi fotós akar lenni! Így megy ez a gyerekeknél… Szerette az esemény hangulatát, a fényképezőgép kattogását. Magába szippantotta az egész, és a profi végeredmény őt is lenyűgözte – aki tud az tud, az a fényképezőgéppel ilyen csodákat hozhat létre, mint Kriszti.

Akinek egyébként a weboldala is profi, mindenféle fotózási fajtára felkészít, leírja, hogy miként álljunk hozzá, és hogyan érkezzünk egy fotózásra. Mi választjuk ki (különböző összegekért), hogy mennyi fotót szeretnénk, de párat elkészít majd fixen fekete-fehérben is. Ajándékozni meglepetésszerűen is érdemes ilyesmit.

Szoboszlai Kriszti nem kizárólag családi fotós, persze. Akár felnőttesebb témákat is lefotóz, meg konzervatív portékat is csinál, no meg elvállal esküvőket. Nagyon érti a dolgát, a kisfiam szemében még arra is elég volt, amit csinált, hogy most Dávid is fényképezőgépet akar a következő szülinapjára!

családi fotós