A rendőség ugyan nem jön, ha nem veszed be a szükséges vitaminokat, mégsem árt bevenni őket

Te a multivitaminokat szereted jobban, vagy inkább több vitamint szedsz, hogy a szükséges mennyiség meglegyen? Vagy talán nem is figyelsz arra, hogy minden nap bevidd a szükséges vitaminokat és tápanyagokat? Ha esetleg nem figyelsz erre, akkor büntit nem fogsz kapni a rendőrségtől, de a szervezeted egy idő után biztosan jelezni fog.

Én a multivitaminok pártján állok. Általában ezzel szoktam megoldani a szükséges vitaminok bevitelét a szervezetembe, de persze valamivel mindig ki kell egy kicsit egészíteni, ha nincs meg benne a szükséges mennyiség. Ilyen szokott lenni a D vitamin illetve a magnézium is. Ezek általában kiegészítésre szorulnak.

Pár évvel ezelőtt én sem figyeltem arra, hogy mit eszek, mennyit eszek és hogy a szervezetem elég tápanyaghoz és vitaminhoz jut-e. Viszont volt egy beszélgetésem az egyik barátommal, aki meg tudott győzni ész érvekkel arról, hogy ez mennyire fontos. És ekkor kezdtem el erre tudatosan figyelni. Azóta pedig már el sem tudom képzelni e nélkül az életemet, és szinte lelkiismeret furdalásom lenne, ha kihagynék minden a szervezetem számára fontos dolgot. Hiszen annyi mindent megtesz értem egész nap, én miért ne tenném meg neki ezt.

Eleinte nem tudtam, hogy honnan szerezzem be a multivitaminokat, de aztán rátaláltam a Biocity oldalára. Egyszerűen nem is akartam hinni a szememnek. Rengeteg bio és egészséges termék megtalálható a webshopjukban. Több, mint 8000 féle termék közül lehet válogatni. Ezek pedig termékkategóriákra vannak osztva, hogy egyszerűbb legyen megtalálni azt, amit keresünk. De sok márka terméke is megtalálható itt, így az alapján is lehet keresgélni.

Én első körben a multivitaminok miatt kezdtem el a vásárlást a Biocitynél, de később kipróbáltam más termékeiket is. Ilyenek voltak a hajápolási termékek, a gyümölcslevek, az öko háztartási termékek, kávé, liszt és a magok. Mindegyikkel nagyon elégedett voltam, így később is vásároltam ezekből. Sőt, mivel általában 6900 Ft felett vásároltam, így még a kiszállítás is ingyenes volt. A vásárlásaimmal pedig százalékos jóváírásokat tudok kapni, amit a következő vásárlásom alkalmával be tudok váltani, ezzel is csökkentve a vásárlásom értékét.

Ha pedig nem vagyok biztos valamiben, vagy csak kérdésem támadna, akkor lehetőség van arra is, hogy kérdezzek, és ők megválaszolják. Több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a szakmai tudásukat is folyamatosan fejlesztik, így a válaszok garantáltan helyesek és hasznosak lesznek.

A szakmai blogjukat pedig rendszeresen szoktam olvasni. Mindig találok valami érdekes és hasznos cikket, amit még a mindennapjaim során is tudok hasznosítani. Főleg amióta figyelek az egészségemre, még keresem is az ilyen tartalmakat, hiszen minél többet szeretnék tudni a témában. Ha pedig arra is kíváncsi lennél, hogy hogyan jött létre a Biocity bolt, milyen nehézségekkel kellett szembe nézniük és hogyan fejlődött, akkor ezt is elolvashatod, hiszen a történetüket is megosztják a vásárlókkal.

Illetve az Okos Hétről se feledkezzünk meg. A Biocitynél egy ilyen akció is fellelhető. Minden héten kiválasztanak egy márkát, aminek a termékeit az adott héten sokkal kedvezőbb áron lehet beszerezni, mint korábban. Ennek köszönhetően én minden héten legalább egyszer felnézek az oldalukra, hátha az én kedvenc márkám kerül leakciózásra az Okos Hét keretén belül. Illetve ekkor szoktam megvásárolni a nagyobb értékű termékeket is, hiszen így minden jobban megéri ezeken a heteken.

Összességében pedig, én nagyon örülök, hogy rátaláltam a Biocityre. Eddig mindig a legjobbat nyújtotta számomra, sosem kaptam olyan terméket, amivel ne lennék megelégedve és még egészségesek is.

Ha nálad is szempont az egészség, és hogy mindenből a legjobbat vedd, akkor érdemes lehet neked is szétnézni a Biocity oldalán, hátha megtetszik az, amit ott látsz. Én csak ajánlani tudom.