A sok éjszakai járőrözés nem tesz jót a sarkaimnak

Mikor elhatároztam, hogy rendőr leszek, sok minden eszembe jutott azzal kapcsolatban, hogy majd milyen nehézségek fognak várni rám.

Azonban arra nem is gondoltam, hogy gyalogos rendőrként majd a sarkaimra kell panaszkodnom.

Nagyon gyakran kell éjszakánként a városi bulinegyedben szolgálatot teljesítenem. Ilyenkor persze sosem vagyok egyedül, hanem több társam is velem van, hiszen ez így biztonságos.

Ilyenkor bizony több kilométert is megteszünk rendszeresen, miközben az utcák tömve vannak a turistákkal, a fiatalokkal és a többi szórakozni vágyó emberrel.

Az esetek többségében azért hálaistennek komolyabb balhék nem szoktak történni, maximum csak néhány kétesebb figurát szoktunk igazoltatni, ha valamiért gyanúsnak találjuk az illetőt.

De azért néha előfordul, hogy komolyabb szóváltásokra leszünk figyelmesek két társaság között, melyek bizony verekedésbe is fajulhatnak. Persze nem arról van szó, hogy panaszkodok, hiszen rendőrként én vállaltam azt, hogy az ilyen helyezetek során is tudnom kell a megfelelő magatartást felvenni. Nem is véletlen, hogy rendőrnek, és ez egyébként igaz már rendészeti munkakörökre is, nem jó ám akárki.  Tudni kell kezelni a nem hétköznapi helyzeteket is, melyek egy átlagos emberben esetleg félelmet okoznának.

Én elég bátornak tartom magamat, de még nekem is szükségem volt némi időre, hogy tényleg tökéletesen tudjam az ilyen történéseket kezelni, úgy, hogy közben még a fejem is tiszta marad.

Persze mindig megpróbálunk előbb szóban beavatkozni az ilyen szituációkba, ami általában elég is, mert azért egy rendőr jelenléte általában észhez téríti az embereket.

Amivel viszont nem tudtam mit kezdeni, az a fájó sarkam, ami teljesen kiszáradt és kirepedezett a sok gyaloglástól.

Az egyik kollégám is hasonló problémákkal küzdött, így tőle tudtam meg a megoldást erre a gondomra: a dolgom csak annyi volt, hogy begépeljem a böngészőbe, hogy herbiovit.hu.

Egy nagyon kellemes weboldal tárult a szemem elé, amiről ordított, hogy egy profi forgalmazó van mögötte. Egy perc ismerkedés elég volt a számomra az internetes felületükkel, hogy azt érezzem: itt minden azért van, hogy a vásárlók a lehető legelégedettebbek lehessenek.

Engem persze elsősorban a sarokpuhító krémek érdekeltek, de egyszerűen nem tudtam megállni, hogy ne nézelődjek egy picit a többi termék között is. Mivel a feleségem imádja ezeket a természetes kozmetikumokat, így elhatároztam, hogy neki is vásárolok innen valamilyen ajándékot.

Az Ő számára a választásom egy kézkrémre esett, mert jól tudom, hogy mennyire kényes a kezének az ápoltságára. Ez a szuper krém még édesmandula proteint is tartalmaz, ami az egyik legjobb hatóanyagnak számít, ha a hidratáltságról van szó.

Mikor megrendeltem ezt a kézkrémet, szerencsém volt, ugyanis a kiegészítő termékek között pont ott szerepelt az a sarokpuhító készítmény is, amire nekem is szükségem volt. Úgy tűnik, hogy ez a kiváló weboldal még a gondolataimat is kitalálja.

sarokpuhító krém

Na de mi is az, amitől ennyire kiváló ez a krém?

A választ több mindenben is megtalálhatjuk.

Az egyik legfontosabb tényező az, hogy a lehető legkiválóbb alkotóelemek találhatóak meg benne, melyek még teljesen természetesek is!

A másik dolog pedig az, hogy a termékek összeállítása során gondosan ügyeltek arra is, hogy ezeket az alapanyagokat olyan arányban tartalmazzák, hogy összehatás maximális lehessen.

A sarokpuhító krém termékleírásában részletes információkat kaptam arról, hogy mit is tartalmaz ez a készítmény.

Az egyik legfőbb hatóanyag a teafaolaj, aminek számost jótékony hatásáról hallottam már. A teljesség érdekében található benne továbbá rozmaring, zsálya, és levendulaolaj is. Szintén érdemes megemlítenem a benne található panthenolt is, melynek az elsődleges feladata a bőrnek a nyugtatása. Természetesen az aloe vera sem maradhatott ki ebből a kiváló krémből.

Számomra az sem utolsó szempont, hogy az itt található termékek esetében semmiféle állatkísérletre sem került sor. Nekem ez egy különösen megnyugtató dolog.

Igazán értékelem azt is, hogy a krém ismertetésén kívül még a használati utasítást is elolvashattam az internetes felületükön. Számomra ez hasznos, mert egyébként nincs túl sok tapasztalatom az ilyen termékekkel kapcsolatban.

Nem vártam tovább és megrendeltem a kézkrémet és a sarokpuhító krémet. A rendelési és a vásárlási folyamat is pont olyan volt, mint az itt található termékek: teljesen profi!

Itt annyi volt a teendőm, hogy megadtam az elérhetőséget, és a szállítással kapcsolatos információkat is. A fizetési mód kiválasztására is itt került sor. Ezt követően összegezve láthattam az egész rendelésemet.

A szállításnak két módját is kiválaszthatjuk: intézhetjük egy csomagponton keresztül, de egy futárszolgálat házhoz is viszi nekünk, ha inkább kényelmesek szeretnénk lenni. Én az utóbbi megoldást választottam ki.

A fizetés során is két lehetőséget biztosítanak nekünk: történhet utánvétellel, vagy bankkártyás fizetéssel is, az csak rajtunk áll, hogy melyiket használjuk.

A csomag tökéletes állapotban érkezett meg, és a krémet azonnal ki is próbáltam. Annyira gyorsan kezdett el hatni, hogy alig akartam elhinni. Pár napos használat már elég volt ahhoz, hogy szemmel láthatóak legyenek az eredmények a sarkaimon. Az ott található bőr kezdett megpuhulni és a repedezettség is múlóban volt. Ezzel párhuzamosan az ott jelentkező fájdalmam is csökkent, majd végül teljesen megszűnt. Teljesen biztos vagyok benne, hogy a jövőben még rendelni fogok erről a honlapról, mert számomra bebizonyították, hogy onnan csak is a legjobb minőséget kapom meg, ráadásul mindezt hihetetlenül jó áron! Ha valaki kiváló krémeket és kozmetikumokat keres, akkor nyugodtan látogassa csak meg a herbiovit.hu internetes oldalát!