Az Anekke táskáival csak nyerhetünk

Egy egész napot, sőt, egy egész hetet el tudnék tölteni a táskaválogatással, de sajnos nincs ennyi időm. Ezért örülök annak, hogy egy ideje megtaláltam a számomra tökéletes táska webáruházat. Ez pedig az annataska.hu.

Anekke táska – ha valaki ezt hallja, máris tudja, hogy miről van szó. Ezek a táskák nagyon szépek, minőségi darabok, igazán különlegesek. Az Anekke története nem is olyan rég kezdődött. Szenvedélyes álmodozás – így fogalmaznak az Anekke alkotói, és egy olyan életformát hirdetnek, ami boldoggá teszi az embert. Ez látszik az annataska.hu Anekke-táskáin is.

Az Anekke egy alicantei kisvárosból, Petrerből indult világhódító útjára. Három testvér alapította, akik harmadik generációs táskagyártók. Ők határozták el, hogy létrehoznak egy olyan márkát, ami a közvetíti egy macskákat szerető, kalandvágyó és céltudatos lány személyiségét – ő lett Anekke. Az Anekke célja, hogy erősítse a nők szerepvállalását, és ahogy az annataska.hu webáruházban is látjuk, ezt a célt valamennyi termék erősíti. Táskák, pénztárcák egyaránt. Az Anekke hirdeti, hogy ha követjük az álmainkat és dolgozunk értük, akkor bármi lehetséges.

Az Anekke táska azért is különleges, mert évente két új kollekcióval jelennek meg, így a márka megőrzi egyediségét, exkluzivitását. Odafigyelnek minden apró részletre és a minőség nagyon fontos a számukra, de ezt mi magunk is megtapasztalhatjuk, ha vásárolunk az annataska.hu webáruházból. Az Anekke név hallatán sokan asszociálnak magára a kislányra, bár több termékükön nem is jelenik meg. De ezek is beazonosíthatók, hisz színviláguk, formáik, betűik árulkodnak

Az Anekke egy népszerű márka hazánkban és több mint hatvan másik országban is, ennyi helyen értékesítik ugyanis ezeket a táskákat, pénztárcákat, egyéb kiegészítőket. Igaz a mondás, hogy ha megszeretjük, akkor már nem is akarunk mást. És ugyan miért akarnánk? Bézsek, kékek, finom színek és formák, egyedi megjelenés – ezt kínálják az annataska.hu-n is kapható Anekke táskák.

De nézzük is meg alaposabban, hogy milyen táskákat is találunk itt. Kezdetben én a válltáskákat részesítettem előnyben, a kedvencem egy kékes-szürke hatalmas táska volt, bézs bőr pánttal. Azért imádtam ezt a táskát, mert cipzáros volt, tartós, és sok zseb volt benne. És volt tartása, tehát a füzeteim, könyveim nem gyűrődtek meg benne. Szerintem nagy előny egy táskánál, ha védi a benne lévő dolgokat, sőt, voltaképp ezért is hordunk táskát, nem igaz? Ez egyébként az izlandi kollekció része volt, és be is szereztem a hozzá tartozó egyéb kiegészítőket. Egyrészt azért mert Izland az egyik kedvenc helyem a világon, és amikor az Anekke Iceland táskáját viselem, akkor egy picit olyan, mintha ott lennék. Ha ránézek, és látom a kéket, szürkét, a formákat, színeket, akkor máris Izlandon érezhetem magam.

Sokan azért vesznek táskát, mert kell, mások azért, mert szükségük van rá. Szerintem ez két különböző dolog. Sokak számára a táska maga is egy ruhadarab és én ezekkel a véleményekkel értek egyet egyébként. Ezért is vásárolok mindig az annataska.hu webáruházban és ezért gyűjtögetem szorgosan a pontokat. Az árak egyébként mindig kedvezőek, de ha regisztrálunk vásárlóként, akkor további kedvezményeket is kaphatunk.

Szóval a lényeg, hogy ha olyan táskánk van, amit nagyon szeretünk, akkor attól a kedvünk is jobb lesz. És igen, elég ilyen apróságokkal felturbózni a mindennapjainkat ahhoz, hogy boldogabbak legyünk. Sokan sajnálják maguktól az élményt, a vásárlást, pedig szerintem ennek nem szabadna így lennie. Ha megtehetjük, ha megdolgozunk érte, ha szeretnénk meglepni valakit, akkor miért ne tennénk olyan dologgal, ami biztosan sikert arat? Egy szép táska mindig öröm, és én akkor is el szoktam mosolyodni, amikor az utcán meglátok egy Anekke táskát. Sőt, a barátnőimet is rászoktattam arra, hogy az annataska.hu webáruházban vásároljanak.