Ez aztán a stílusos lánykérés!

Az egyik barátommal most fognak minket tisztté avatni a rendőrségnél. Már mindketten nagyon régóta dolgozunk és tanulunk azért, hogy ez megtörténhessen, hiszen mindkettőnknek ez volt a gyerekkori álma.

A tisztavató ünnepségek mindig nagyon látványosak, hiszen ilyenkor sok egyenruhás nő és férfi vonul fel, akiknek rendszerint a családtagjai és szerettei is ott vannak.

Kiderült, hogy a barátom számára ez a nap nem csak azért lesz különleges, mert tiszt fog válni belőle.

köszönőajándék esküvőre

Engem és a többieket beavatott, hogy a tisztavatás közben szeretné megkérni a szerelme kezét. Úgy gondolom, hogy ez egy nagyon eredeti ötlet. Tiszti egyenruha, gyűrű és lánykérés. Ezt biztosan nagyon romantikusnak fogja tartani a párja.

A tisztavatás során minden rendben zajlott és a végén megtörtént a lánykérés is. A lány szerencsére igent mondott.

Az esküvői bulin is jellemző volt a kreativitás, hiszen beszereztek egy olyan fotós gépet, ami kitűnően betöltötte a köszönőajándék esküvőre szerepet.

Képzeljünk egy különleges berendezést, amit felállítanak a terem egyik sarkánál. Helyezzünk el oda még néhány hátteret és egy asztalt, amin mindenféle különleges holmit találunk. Egy ilyen helyet sokan fel fognak keresni a bulin, hogy megnézzék mi is ez az egész. Erre a válasz az, hogy egy teljesen automata fotós stúdió! Ezt a szolgáltatást a selfiegep.hu biztosította a rendezvény számára.

A gyakorlatban ez a következő módon nézett ki: oda álltam, megnyomtam egy gombot és beálltam a gép elé, amíg az visszaszámlál. Megvillant a vaku, és utána nem sokkal már a kezemben volt fizikailag is a fotó. Ennyire egyszerű ez az egész. Az már csak hab a tortán, hogy szabadon felhasználhattam az oda kikészített kellékeket is a képekhez, és természetesen bármelyik fotófal elé beállhattam.

Sok száz, de talán még ezernél is itt több kép készült azon az estén, mert tényleg mindig állt a gép előtt egy csoport, akik éppen beálltak egy közös képre. Ez az automata eredetileg hat órán keresztül állt a vendégek rendelkezésére, de ezt később, a népszerűségre való tekintettel, megtoldották plusz egy órával.

Ha valakinek fejtörést okoz az, hogy mi legyen a köszönőajándék esküvőre, ne is gondolkodjon tovább, és látogassa meg a selfiegep.hu-t. Ezen az oldalon minden részletet megtalálhatunk a fotógéppel, a rendeléssel és a szállítással kapcsolatban is.

Úgy gondolom, hogy az internetes oldalukon feltüntetett árak kifejezetten kedvezőek, főleg annak fényében, hogy a bérlés ideje alatt annyi kép készülhet, amennyit csak szeretnénk.

Ez a megoldás nem csak esküvőkre lehet tökéletes. Ott a helye a céges rendezvényeken, születésnapokon és más privát rendezvényeken is.

A szolgáltatóval történő ügyintézés nagyon gördülékenyen zajlik, amit a honlapjukon feltüntetett kapcsolatok valamelyikén kezdhetünk meg.