Legyen rend a munkahelyünkön, bérelhető gépek segítségével

A rendészet egy nagyon érdekes szakma, aminek rengeteg rétege van. Mindenki mást gondol a rendőrökről. Vannak persze univerzális sztereotípiák és tapasztalatok. Ettől függetlenül, érdemes egy kicsit mélyebben belemenni abba, hogy miért is választják egyesek ezt a szakmát. Én például teljesen le voltam döbbenve, mikor kiderült, hogy az egyik régi osztálytársam, végül a nyomozó szakmát választotta.

Alapból az a szó, hogy nyomozó, már rögtön vonz magával egy kis misztikumot. Általában, ha megkérdezünk valakit arról, hogy mit dolgozik, a válasz szinte mindig egy olyan megnevezés lesz, amiről nem tudjuk, hogy micsoda. A nyomozó azonban egyértelmű. És mégis, ez a feltevés sem pontos. A srác rengeteget mesélt arról, hogy miben különbözik a valódi nyomozói élet attól, amit a filmeken látunk. Ettől azonban én csak még jobban csodáltam, és egyáltalán nem lett kisebb a szememben.

Az utóbbi hetekben találkoztam egy olyan oldallal, ami hasonló meglepetés volt számomra. Ez pedig a Greenway Kft volt, akikkel azért kerültem kapcsolatba, mert a munkahelyemen új takarítógépekre volt szükség. A bérelhető gépek kulcsszóra az első helyen találtam őket, úgyhogy nem kellett sokat gondolkoznom, hogy kit válasszak. A döbbenet egyébként az volt, hogy általában nem szokott beválni az első. A Greenway Kft segítségével azonban hamar el tudtam végezni a munkámat.

Ez pedig több dolognak volt köszönhető. Az egyik egyértelműen az volt, hogy mennyire könnyedén lehetett kezelni az oldalukat. Vannak azok a netes felületek, amikre ha ránéz az ember, azonnal fel tudja fogni, hogy mi, merre és miért van. Muszáj említést tennem emellett még arról is, hogy az oldal mennyire jól bánt a színekkel. Nem volt semmi túlzottan drámai dolog. Egy egyszerű, fekete háttér, narancssárga színnel kombinálva. Ez pedig azért volt annyira jó választás, mert a náluk bérelhető gépek is ezekkel a színekkel rendelkeztek.

Tetszett még az is, hogy már a kezdőlapon lehetőségünk van arra, hogy egy általános képet tudjunk alkotni az általuk biztosított szolgáltatásról. Szeretem, ha a cégek nem beszélnek mellé túl sokat és minden elsősorban annak van alávetve, hogy a lehető leggyorsabban nyélbe tudjuk ütni az üzletet. Nekem azonban ennél picit többre volt szükségem, mivel kíváncsi voltam arra, hogy pontosan milyen bérelhető gépek elérhetők náluk. Természetesen erre is biztosítottak egy megoldást, amit hasonlóan egyszerű volt elérni.

Nem kellett mást tennem, mint a felső menüből kiválasztani azt a menüpontot, ami a bérelhető gépek kategóriát tartalmazta. Ezen belül pedig egy zseniálisan minimalista felület fogadott, ahol négy különböző bérelhető gép fajtából választhattam. Rákattintottam a főnököm által mondottra és elkezdtem megnézni részletesen, hogy mit is tudnak ezek a bérelhető gépek.

Bérelhető gépek

Erre a kérdésemre is egyébként maximálisan kielégítő választ kaptam. Mivel a bérelhető gépek kapcsán az összes lehetséges adatot biztosítják nekünk. Ezt szó szerint értsétek. Szép, hosszú szöveges tájékoztatók vannak hozzájuk, alul pedig végig nézhetünk egy kompakt táblázaton, ahol minden műszaki adat össze van foglalva. Számomra ez egy valóra vált álom volt, mivel így biztosan tudhattam, hogy milyen gépeket várhatunk tőlük.

Így pedig már biztos is voltam abban, hogy őket fogom választani. A döntésem pedig jól sikerült, mivel már az első pillanattól kezdve, hogy felvették a telefont, éreztem, hogy tényleg fontos nekik az, hogy magas minőségű szolgáltatást biztosítsanak nekünk. Azóta sem volt semmi gond velük.