Rend a lelke mindennek a lízing esetén is

Anno – nem nagy meglepetés, hogy – apám felvetése volt a rendészeti iskola. Ő sziklaszilárdan hitt abban, hogy így majd igazi férfit faragnak belőlem. Mármint az ő értékrendje szerint. Világéletében vadászott, imádta a motorokat és az autókat is, és sokat is beszélt ilyen témákról. Én minden ilyen dolgot elég távol érzek magamtól, nem vagyok az a klasszikus “alfahím”, de ez nem zavar.

Főleg azért nem, mert van helyettem más, aki igazán ért az autókhoz, azon belül is a céges flottakezeléshez: ez pedig nem más, mint a Flottauto Lízing Kft, a flottakezeles.hu oldalon.

Amikor társvezető lettem a cégben, az ő segítségüket kértük. Míg én úgy indultam neki, hogy azt sem tudtam korábban, mi az az operatív lízing, a honlapon is megtalálható Comfort csomag megvásárlásával nem csak a flottakezelés összes terhét tudtuk átadni teljeskörűen, 0-24 óráig, hanem már maga a honlap és az ingyenesen, hírlevélre való feliratkozással megszerezhető 5 részes infopakk is nagy segítség volt abban, hogy némi tudást szedjek fel magamra a témában.

operatív lízing

A Comfort csomag egyébként “közepes” ajánlatnak számít, ennél választhatunk kisebbet a Standard képében, míg a teljes körű szolgáltatást garantáló ajánlatuk a Superior csomag nevet viseli.

Elég csak elolvasni a weboldal bal sávjában található pozitív véleményeket a flottakezeléssel és cégautóval – operatív lízinggel – foglalkozó cégről, és biztosak lehetünk benne, hogy szakértőkkel van dolgunk.