Rendészet vagy vendéglátás?

Egy komoly kijelentéssel kell, hogy kezdjem: pályamódosítás előtt állok. Még ugyan csak két évem telt el az érettségi óta, így nagy betekintést nem nyertem még a munka világába, de abban már biztos vagyok, hogy nem azt szeretném csinálni, amit eddig. Egyetlen gondolat állandó: emberekkel kapcsolatos dolgot szeretnék hivatásommá választani. A rendészeti tanulmányok is felmerültek bennem, mert azzal rengeteg irányba el lehet menni, és nagyon nemes szakmának tartom mindet. De nem tudom, milyen lenne úgy igazából, mert nincs túl sok ismerősöm, aki rendészeti területen dolgozik, és ki tudnám faggatni ezzel kapcsolatban. Felmerült bennem a vendéglátás is, mert lételemem a pörgés, nagyon nehezen tudok megülni egy helyben, és számomra tényleg az a legjobb érzés, ha zajlanak az események, fizikailag és mentálisan is szeretek lefáradni a nap végére. Fogalmam sincs, honnan tudnék még informálódni a rendészettel kapcsolatban. Valószínűleg az lesz a legjobb, ha felkeresek ilyen jellegű intézményeket, és nekik teszem fel a konkrét kérdéseimet.

De ott van a vendéglátóipar is: ez az a terület, ahol mindig figyelemmel kísérem az újdonságokat, lehetőségeket, és most pont szembejött velem a minap egy nagyon érdekes oldal, amiről szeretnék kicsit mesélni.

konyhai szűrő

Ha konyhai szűrőt keresel, talán akkor is az elsők között dobja fel találatként a kereső a Hunnia-Kristály Kft.-t. A konyhai szűrő kínálat ugyanakkor a vendéglátóipari nagykereskedés szortimentjének kis százalékát teszi ki, olyan sok termék kapható náluk. Szerintem már csak ezért is jobb egy webáruház, mint személyesen ellátogatni egy üzletbe, hiszen utóbbi esetben véleményem szerint lehetetlen egy szintnél tovább befogadni sok terméket – míg egy online áruházban kényelmesen, akár újra vissza-visszatérve, a vásárlást átgondolva lehet nézelődni. Számomra ez sokkal kényelmesebb megoldás, de persze érthető az is, ha valaki szereti megtapintani, alaposan megvizsgálni az árucikkeket – nekik jó hír lehet az, hogy a Hunnia-Kristály az országban két üzlettel is rendelkezik, mégpedig a két legnagyobb városban, Budapesten és Debrecenben. Bármilyen éttermet, menzát, konyhát el tudnak látni felszereléssel, valamint cukrászdákat és fine dining éttermeket is. Evőeszközök és egyéb, tálaláshoz szükséges dolgok szép számban érhetők el, de ugyanúgy a sütéshez, főzéshez kapcsolódó, minőségi anyagokból készült edények, tálak, formák közül is bőven lehet válogatni. A majdnem tízezer termék között sok hasznos eszközt szerezhet be bármilyen vendéglátóipari egység.

Tehát akár csak egy egyszerű konyhai szűrő az, amit keresel, akár egy teljes éttermi felszerelést vásárolnál a Hunnia-Kristálytól, biztos vagyok benne, hogy elégedett leszel majd a termékekkel és a szolgáltatásuk minőségével. Ha a vendéglátás területén dolgozol, és te felelsz a szükséges eszközök beszerzéséért, akkor érdemes tenned velük egy próbát. Remélem, hogy tudtam újdonságot és érdekességet mutatni, hiszen az volt a cél, hátha valakinek hasznára válik ez a bejegyzésem egy napon. De a háztartást vezetőkről sem feledkezik meg a webshop: az utolsó menüpont, a HOME LINE kifejezetten nekik kedvez. Itt olyan árucikkeket fedezhetünk fel, amelyek nem professzionális használatra lettek kifejlesztve, hanem azokat célozzák meg, akik a mindennapokban sem szeretnek engedni a minőségből, és a megbízható cégeket preferálják. És persze jó érzés az is, hogy mint “mezei felhasználó”, egy ilyen profi üzletből, webáruházból szerezhetjük be a konyhai eszközöket. Ha bármilyen kérdés merül fel bennünk, akkor pedig személyesen, e-mail formájában és a mobilszámukon is elérjük őket.