Rendészeti kiképzésen beszélgettünk az autógumikról

Fél éve kezdődött el a rendészeti kiképzés, de azóta már egészen kezd összekovácsolódni a csapat. Úgy is mondhatnám, hogy egymás számára ismeretlenekből társak lettünk az elmúlt hónapokban. Kemény dolog bizony a rendészet, a kiképzéseken sokszor direkt nagyon leterhelnek minket. Épp ezért néha kell a srácokkal lazítani is, amikor beszélgetünk hétköznapi dolgokról.

Az egyik fő témánkat az autók jelentik, múltkor pedig szóba kerültek a gumiabroncsok. Péter, az egyik társam most találta meg a Gumidiszkont nevű céget, ahol elmondása szerint annyi autógumi van, amennyit csak el tudunk képzelni.

Rá is néztünk a honlapra, hogy mi magunk is meggyőződjünk róla. Valóban szinte bármilyen autóra lehet találni autógumit a Gumidiszkontnál, és a kereséskor pedig kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb abroncsot. Vannak külön téli és nyári gumik is, de a gyártók tekintetében is nagy a választék, a Falkentől a Maxxison át az Unigripig. Meg is néztük pontosan mit és mennyiért kínálnak.

autógumi

Teljesen normális áron adnak nagyon jó minőségű autógumikat, amikre még garancia is van, ha esetleg kifogásunk lenne a termékkel kapcsolatban. Kártyával és készpénzzel is lehet fizetni, illetve online is meg lehet rendelni házhoz szállítással, de el is lehet érte menni személyesen Miskolcra, ahol adott esetben fel is szerelik.

Ha esetleg meg meggondolnánk magunkat a rendelés után, 14 napon belül jogunk van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Így minden be van biztosítva, hogy bizalommal forduljunk a céghez.

Minőségi autógumi gyors kiszállítással – ezt tudja a Gumidiszkont. Azóta a rendészeti kiképzésről is már mindenki tőlük rendel.