Szabályosan, törvényesen, pontosan – mire figyeljünk a cégalapításnál

A cégalapítás nem egyszerű dolog, de van segítség, ha valaki profi módon szeretné intézni ügyeit. A szekhelyszolgaltatas24.hu ugyanis nem csak székhelszolgáltatást kínál, hanem a cégalapítás terheit is leveszik a vállunkról.

Több mint tízéves tapasztalattal a hátuk mögött akár egy nap alatt bejegyeztetik a cégünket. Nem árt előtte átgondolni, hogy milyen cégforma lenne számunkra a megfelelő, hisz mindennek megvannak az előnyei és persze a hátrányai is. A lényeg, hogy alaposan fontoljuk meg, hiszen, ha megbántuk, utána már nagyon nehéz változtatni. Azért is érdemes rászánni az időt erre, mert a cégalapítás valóban nem tart sokáig, ha minden rendben van, egy nap alatt megszületik a cégünk.

Fontos az is, hogy ha elakadunk, bátran kérjünk szakmai tanácsot, segítséget, ha a szekhelyszolgaltatas24.hu-ra bízzuk a cégalapítás körüli teendőket, akkor akár telefonon, akár személyesen is segítenek a felmerülő kérdésekben. Fontos ilyenkor mindenre odafigyelni, és ezért is jó, ha profi szakemberekre bízzuk a cégalapítást, hisz ők tisztában vannak azzal, hogy milyen feladatok, bejelentési kötelezettségek, teendők vannak, míg mi magunk nem feltétlenül vagyunk tisztában ezzel, és akár egy nagyobb bírságot is kaphatunk, ha valamit nem teszünk meg határidőre.

A szekhelyszolgaltatas24.hu-ra nem csak akkor számíthatunk, ha céget alapítunk, hanem akkor is, ha cégünknek székhelyet keresünk. A székhelyszolgáltató átveszi, beszkenneli majd havonta egyszer el is postázza leveleinket, székhelyet biztosít vállalkozásunknak és ami még jobb, hogy mindezt nem csak Budapest több pontján, hanem az iparűzési adómentes Újlengyelben is.