Szolgálatban is csinosan

Megfogadtam idén, hogy jobban odafigyelek a külsőmre a szürke hétköznapokon is, hogy jobban érezzem magam a bőrömben. Pár éve rendészeti szakgimnáziumban végeztem, a ballagásom óta szinte megállás nélkül dolgozom, és rendőrként bizony az ember néha nem a megjelenését helyezi előtérbe. Pedig nem is olyan nehéz feladat: mivel egyenruhát hordok, elég csak a hajamat és a sminkemet csinosan elkészíteni minden reggel. Sajnos nagyon korán ráncosodó típus vagyok, és azt vettem észre, hogy a szemem körüli barázdákat még a legerősebb korrektorom sem akarja elfedni.

Elkezdtem tehát az interneten böngészni, lehetőségek után kutatni, és találtam egy oldalt, amit mintha nekem találtak volna ki. Az volt a neve, hogy https://instantense.hu, és azonnali megoldást kínált a makacs ráncaimra. Úgy voltam vele, hogy ez túl szép, hogy igaz legyen, de azért szétnézni nem árt. A https://instantense.hu oldal egy arcszérumot kínált, ami kisimítja a ráncokat, és feszesebbé teszi az arcbőrt. Na persze, gondoltam magamban. Aztán lejjebb görgettem, és nagyon sok valódi fényképet találtam, amiket elégedett vásárlók készítettek. És valóban: az előtte-utána fotókon mintha éveket fiatalodtak volna a hölgyek, csodaszépen tüntette el a termék a szemráncaikat. Akik pedig nagyon bizalmatlanok, videókat is nézhetnek arról, ahogy a szérum percek alatt csodát művel. Természetesen véleményeket, értékeléseket is lehet olvasni, amik szintén valódiak: nemcsak a jó, hanem a rossz értékelések is közzé vannak téve, ezekre ráadásul mindig válaszol a cég, hogy megoldást tudjanak találni a felmerülő problémákra, és mindenki elégedett legyen.

Emiatt döntöttem úgy, hogy én is megrendelem az https://instantense.hu oldalon keresztül az InstanTENSE Plus arcszérumot. Veszítenivalóm amúgy sem volt: ha nem lettem volna megelégedve a termékkel, harminc napig visszaküldhettem volna, és visszakaptam volna az összeget, amit fizettem érte. Talán nem árulok el nagy titkot azzal, hogyha leírom: erre nem került sor. A tubust az utolsó cseppig elhasználtam, és most fogom a következőt rendelni.

https://instantense.hu

Mióta minden nap felkenem reggel az InstanTENSE Plus szérumomat, újra fiatalosnak és üdének érzem magam, és nagyobb örömmel indulok minden reggel szolgálatba!